Tjenester

Vi tilpasser våre ulike tilbud til bedriftens særskilte behov – enten målet er å optimalisere en funksjon eller å ta innovasjonsprosjektet hele veien fra konsept til produktet er klart for markedsintroduksjon.

Leveransen kan bestå av noen timers møte, problemløsning i workshop, mindre tester i labskala, eller lengre løp over uker eller måneder med utvikling av en prototype og testing.

Katapult Fremtidens teknologi

Bli kjent med den nyeste teknologien innen produksjon, lagring, distribusjon og styring av energi. Få kompetanse på de nye teknologiene for å raskt finne potensialet for din bedrift. Praktisk bruk og teoretisk opplæring i kombinasjon vil sikre deg en god bestillerkompetanse internt i bedriften eller mot leverandører.

Katapult Forretningside

Få forretningsideen testet i et team med dyktige medarbeidere fra våre kompetansepartnere og nøkkelmedarbeidere med lang erfaring fra ledende bedrifter i bransjen.

Katapult Prototype-verksted

Ta med din problemstilling, et konsept eller en kravspesifikasjon. Sammen utvikler vi prototypen dere trenger. Vi stiller med et dyktig team med solid erfaring.

Katapult Fullskalatest

Test av produksjon, lagring, distribusjon og styring av bærekraftig energi – separat eller i system - i fullskala test-laboratorier.

Katapult Test Havrom

Test av komponenter eller løsninger for havrommet - i eller under havoverflaten.

Katapult Test Offgrid

Test av offgrid-løsninger på øya Utsira.

Katapult Test skip

Test løsningen ombord i operative fartøyer fra Solstad Offshore, Norled, Knutsen OAS eller MS Gann.

  • Willie Wågen
  • +47 957 53 942
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.