Norsk katapult er en ordning som etablerer og utvikler en infrastruktur for innovasjon Ordningen med nasjonale sentre som tilbyr fasiliteter, utstyr, kompetanse og nettverk.

Katapult-sentrene gjør det enklere for innovative bedrifter å utvikle prototyper, teste, simulere og visualisere, slik at ideer utvikles raskere, bedre og med mindre risiko. Katapult-sentrene får offentlig støtte for å bistå små og mellomstore bedrifter over hele landet.

I alle bransjer er det behov for innovasjon, fordi bedriftene konkurrerer i stadig økende grad på å forbedre kvalitet, funksjonalitet, design og kostnadseffektivitet. Dagens løsninger og produksjonsmetoder utfordres av sterk global konkurranse, raske teknologiskift og det grønne skiftet. Evnen til raskt å ta i bruk ny teknologi og nye metoder er avgjørende for bedriftens konkurransekraft.

Innovasjonsevne gir konkurransekraft. God tilgang til fasiliteter, utstyr og kompetansemiljøer styrker innovasjonsevnen.

  • Willie Wågen
  • +47 957 53 942
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.