Susen-5ef3d270-2

Styrker staben

Sustainable Energy norsk katapultsenter har gått fra én til fire ansette på kort tid.
Publisert: juni 3, 2020
Facebook
Twitter
LinkedIn

– Vi har hatt en stor økning i både prosjekter og aktivitet, og kan nå tilby flere testmuligheter for våre kunder enn noen gang. Når vi nå styrker staben med dyktige folk med bred erfaring fra næringslivet, lover dette godt for videre vekst i framtiden, sier Willie Wågen, daglig leder i Sustainable Energy norsk katapultsenter.

Øyvind Dale begynner som operasjonssjef etter 13 år i Wärtsilä i Norge – sist som ansvarlig for prosjektleveranser til verftsindustrien globalt. Dale har også jobbet i ti år i ulike stillinger om bord på skip.

Tore Kallevåg startet sin karriere som elektriker i Aker Elektro. Videre utdannet han seg som ingeniør ved HSH (nå HVL) innen prosessteknologi og automasjon. Kallevåg har jobbet to lengre perioder i Wärtsilä, innen prosjektledelse, produktledelse, fabrikasjon og salg. I mellomtiden startet Kallevåg Olvondo Industries på Rubbestadneset, og drev virksomheten i fem år. Nå jobber han som ansvarlig for salg og markedsføring i Sustainable Energy norsk katapultsenter.

Karoline Sjøen er i siste innspurten med masteroppgaven sin innen materialvitenskap for energi og nanoteknologi ved UiO. Sjøen har samarbeidet med Unitech Energy Group AS under arbeidet med oppgaven, som tar for seg selvrensende solceller offshore. Ved siden av studiet har hun også jobbet som Site Manager og Junior Scientist, med ansvar for Haugesund-kontoret til Unitech. Sjøen har også studert fornybar energi og prosjektledelse. Nå skal hun jobbe med markedsføring og salg, prosjektledelse og organisatorisk arbeid.

Sustainable Energy norsk katapultsenter samarbeider også tett med den maritime næringsklyngen NCE Maritime CleanTech og deres 120 medlemsbedrifter.

– Her får vi tilgang til et godt etablert nettverk som er viktig for den energiomstillingen vi står overfor. Administrasjonene våre er også samlokaliserte og vi kan dra nytte av hverandres ressurser og kompetanser ved behov.

les også