Stilling ledig: Vær med på utviklingen av nye, bærekraftige energisystemer

Sustainable Energy søker en salgssjef/forretningsutvikler, som skal legge til rette for at flere bedrifter bruke fasilitetene i katapultsentret til utvikling av ny, bærekraftig teknologi. 

Sustainable Energy Norwegian Catapult Centre er et av fem nasjonale katapult-sentre. De er etablert av SIVA for å gir norske bedrifter, innen forskjellige fagområder, tilgang på kompetanse og infrastruktur for testing og verifisering av ny teknologi. 

Det ligger i ordet, katapult-sentrene skal sette fart i norsk teknologiutvikling og dermed øke den globale konkurransekraften til norske virksomheter. Vi tilgjengeliggjør teknologi og kompetanse det er umulig og unødvendig for små- og mellomstor bedrifter å eie selv, sier daglig leder Willie Wågen. 

Sustainable Energy satser særlig på grønne energiløsninger, havvind og maritim sektor. Den nye salgssjefen/forretningsutvikleren skal bidra til å få fram norske vinnere i det grønne skiftet. 

Vi merker stor interesse for hva vi holder på med i Sustainable Energy, men det er fortsatt mange ambisiøse teknologileverandører, som ikke vet hva vi kan gjøre for dem. Derfor styrker vi laget slik at vi kan spille den aktive rollen i energiomstillingen som vi er etablert for å ha, sier Willie Wågen. 

Frist: Så fort som mulig! Sjekk komplett stillingsannonse på finn.no:
https://www.finn.no/job/management/ad.html?finnkode=170935331

 

  • Willie Wågen
  • +47 957 53 942
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.